kontakt@gurdesign.com | 0703-212823
Webbdesign

GurDesign har över 12 års erfarenhet inom webbdesign, grafiskdesign, marknadsföring och sökmotoroptimering. Vi skräddarsyr lösningar med design & funktion helt efter kundens specifika behov och önskemål. Alla våra hemsidor byggs för att du på egen hand ska kunna uppdatera, ändra och publicera nyheter på webbplatsen med några enkla klick.

Programmering
En bra gjord webbsida kan visas om tio år på samma sätt i en PC, en röstwebbläsare, en mobiltelefon eller en PDA som idag. Våra sidor är lätta att underhålla och aktualisera.
Koden är väl strukturerad.
Vi programmerar HTML, CSS, DOM, JavaScript, jQuery, JSon, Joomla, WordPress, Drupal, DHTML, PHP och MySQL
Grafiskdesign
Förutom hemsidan kan det finnas ett behov av en unik grafisk profil för företaget, t ex design av logotyp, brevpapper och visitkort. Vi skapar även flygblad, affischer och övrigt reklam material, både i tryckt och digital form. Företagets marknadsföring får större genomslagskraft när annonseringen genomförs på ett tilltalande och informativt sätt.
Fotografering
Att en bild säger mer än tusen ord det vet vi alla. Fotografier påverkar din besökares känslor, glädje, igenkännande, förståelse, insikt och köplust. Känslan i din hemsida sätter du med bilderna. Vi hjälper dig att optimera och vässa dina fotografier innan du publicerar dem. Trista färger, oskärpa och små störande objekt i bilden går att fixa. Vi kan även hjälpa dig att fotografera din verksamhet eller dina produkter.
Fotoreproduktion
Har ditt foto råkat ut för en olycka? Vi återställer färger och kontrast, tar bort repor, fläckar och andra skador på din värdefulla bild. Du får en återställd papperskopia av originalet, men du får även en digital kopia av den retuscherade bilden på en cd-skiva vilket gör att du kan beställa fler kopior i efterhand utan att behöva betala för jobbet igen.
Kontakta oss gärna om du har en idé du vill diskutera med oss!
Iphone/iPad Rep.
Om ditt iPad/Iphone glas har spruckit, skärmen är svart eller har konstiga färger/streck så är det bara att kontakta oss. Vi hjälper dig med reparation av din iPad och iPhone.

Vi ger realistiska råd och ger alltid ärliga bedömningar.